Menu


        Miercuri, 26 Aprilie 2017, 06:02
Meniu
Descarcă
Upload your files
Statistics
Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Main » Files » Download » Jocuri

Counter-Strike Condition Zero:Deleted Scenes
[ · Download from mirror () ] 21 Ianuarie 2011, 21:27

Descriere:
Counter-Strike Condition Zero:Deleted Scenes
reprezinta o serie de misiuni single-player fara legatura intre ele. Acest joc a primit statutul de "GOLD" din partea companiilor de gaming. Dupa ce Valve a inregistrat un scor mediu de doar 60% pentru Counter-Strike Condition Zero:Deleted Scenes aceste companii au retras statutul de Gold al jocului, instaurat mai devreme.

Misiunile CS:CZ:Deleted Scenes sunt misiuni single-player iar locatiile lor sunt pe tot globul din Rusia pana in Japonia. In Counter-Strike Condition Zero:Deleted Scenes jucatorii nu pot cumpara arme, in loc acestia culeg armele, munitia si echipamentul de-a lungul misiunilor. Misiuniile CS:CZ:Deleted Scenes pun jucatorul pe cont propriu si acesta trebuie sa se descurce singur pentru a trece la nivelul urmator, spre deosebire de modului multiplayer din Counter-Strike:Condition Zero, unde jucatorii trebuie sa elimine inamicii sau sa indeplineasca misiuniile pentru a castiga runda.

Mai multe arme care nu sunt incluse in celelalte serii Counter-Strike au fost introduse ca: M72 Light Anti-Armour Weapon sau M60 machine gun. Unele arme sunt limitate doar pentru teroristi cum ar fi centura pentru sinucidere, a carei idee de baza apartine lui Rogue Entertainment. Jucatorii pot cara poana la 3 grenade, spre deosebire de doar una. Deasemenea puterea de aparare a vestei kevlar este marita, protejand mai bine jucatorii de proiectile si gloante.

Unele arme au fost reanimate complet. Cum ar fi Colt M4A1, FAMAS si GALIL cu exceptia SIG SG552. Texturile armelor sunt si ele usor modificate. Armele sunt colorate mai diferit decat celelalte apartinand jocurilor din seria Counter-Strike.

Initial jocul a fost lansat cu 12 misiuni, dar mai tarziu Steam a updatat jocul adaugand inca 6 misiuni aditionale.
Category: Jocuri | Added by: Maftyk
Views: 468 | Downloads: 153 | Comments: 1 | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0   Spam
1 beciug   (12 Ianuarie 2013 12:39)
vreau si eu cscz de unde pot sa`l iau si eu??

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login
Search
Info
DeSPrE TinE
     Adresa IP:
     Ţara:
     Browser: