Menu


        Miercuri, 26 Aprilie 2017, 06:10
Meniu
Descarcă
Upload your files
Statistics
Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Main » Files » Download » Jocuri

GTA San Andreas
[ · Download from mirror (3.94 GiB) ] 22 Ianuarie 2011, 16:42
Acest joc se descarca prin torrent!


Descriere:
O altă scenă
unul dintre jocurile cele mai controversate din toate timpurile, în care jucătorul are posibilitatea de a încorpora rzezimieszka mici, şi apoi crearea lor, biografia penală a tine în fruntea mafiei. De data aceasta, am venit să joace ca un om pe nume Carl Johnson, care cu câţiva ani în urmă, a scăpat din orasul natal în căutarea unui viitor mai bun. După cinci ani, Carl se întoarce la Los Santos, care găseşte lumea gangster de crimă, droguri şi a corupţiei. Dar peisajul monoton al orasului nu este sfârşitul de veşti proaste, districtul în care a crescut în căutarea mai rău decât el a amintit de cinci ani în urmă, o familie se certau doliu ucis mama ei Carla. La sfârşitul unei poliţiştilor rău, corupţi înfiinţarea "eroul nostru în crimă. Bine ati venit in California in anii 90.
Lumea jocului creează o stare de San Andreas, Cu trei oraşe: Fierro (San Francisco), Las Venturra (Las Vegas) şi Los Santos (Los Angeles), printre care un jucător poate muta. Desigur, San Andreas nu este doar un mozaic de mahala şi zonele murdare, dar au de asemenea, un bogat zonele metropolitane în care trăiesc starurile de cinema, politicieni şi milionari. Deci, care este jefuit, Carl ştie acest lucru, şi, în plus, nu trebuie să acţioneze singuri, deoarece poate recruta oameni pentru gasca ta. Posibilitatea unui permis de conducere comun sau drumeţii în banda noastră, permite desfăşurarea de luptă aprigă cu szajkami rival (de exemplu, jucătorul conduce auto, şi de această dată ceilalţi pasageri ţine de incendiu competitive, cu o mitralieră.) Starea de spirit a jocului în sine este păstrat în climate de 90, iar grafica fenomenal (ceaţă realist şi reflexia luminii pe caroserie de automobile şi umbrire realiste) şi muzică, se dovedesc a fi nimic nou au fost făcute la Grand Theft Auto: San Andreas din secţiunea anterioară serie. Cea mai mare dintre acestea este, probabil, o introducere la factorul de foamea pentru eroul nostru. Pentru a asigura consumul de alimente, dar nu se opresc, condus de caracterul nostru, de exemplu, prin mancatul excesiv prea mult, s-ar putea creştere în greutate. Acesta nu este sfârşitul de atractii, deoarece excesul de greutate poate fi vărsat, de exemplu, prin vizite regulate la sala de sport şi doză crescută de sport.
Un alt joc mai adevărat lumea o interacţiune mai mare cu oraşele situate în clădiri. Un element foarte important al jocului apar la efracţie şi furt din locuinţe de care avem nevoie pentru a planifica cu grijă şi să realizeze. Există, de asemenea, oportunităţi de a cumpăra proprietăţi diferite, ceea ce poate face pentru noi. Printre acestea este cazinou, unde pot trece nişte bani. Fiecare oras are o dimensiune comparabilă cu întreaga Vice City din GTA anterioare, astfel încât nu există nici o lipsă de diferite mijloace de transport necesare să acceseze cu crawlere sute de kilometri virtuale. Vehicule obişnuite, cum ar fi masini, motociclete, bărci cu motor, elicoptere şi avioane, s-au alăturat un sincer şi foarte util în lumea jocului biciclete. Sam Carl Johnson şi în afară de funcţionare şi de conducere auto, el poate trage două pistoale puţin o dată, precum şi, care este una dintre cele mai mari inovaţii în faţă - să înoate.
Experienţele pozitive asociate cu vizitarea oraşelor din San Andreas, sunt conectate (nu de numărare grafica fenomenala) la inteligenta lor de oameni, care reacţionează la astfel de comportament lipsit de etica pe strada noastră, şi ne provocator din bara de grăsime atunci când przedobrzymy Nutrition. Dezvoltatori, deoarece acestea se asigure că, pentru a simţi atmosfera de fiecare apar în GTA: San Andreas oraşe, eu personal le-a vizitat şi sa mutat jocul pe care îl vezi acolo, atmosfera speciala mental. În ciuda tema gangster, GTA: San Andreas introduce poveste, inclusiv elemente de umor, ceea ce îl face o necesitate pentru fani, cât a seriei, şi nu este convins încă lumea de jucători GTA.

Cerinţe minime de sistem

Sistem de operare: Windows 2000/XP
Procesor: Pentium 3 @ 1 GHz
Memorie: 256 MB
Hard-disk: 3.6 GB liber
Memorie video: 64 MB (GeForce 3)
Placă de sunet: DirectX Compatible
DirectX: 9.0

Category: Jocuri | Added by: Maftyk
Views: 632 | Downloads: 115 | Comments: 1 | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0   Spam
1 colita emanuel abel   (12 Mai 2012 23:36)
GHJDGHJHGJ

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login
Search
Info
DeSPrE TinE
     Adresa IP:
     Ţara:
     Browser: