Menu


        Sâmbătă, 29 Aprilie 2017, 23:17
Meniu
Descarcă
Upload your files
Statistics
Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Main » Files » Download » Jocuri

Stronghold 2
[ · Download from mirror (2.56 GiB) ] 22 Ianuarie 2011, 16:14
Acest joc se descarca prin torrent!
Descriere:

Stronghold 2 reprezinta a treia lansare a francizei Stronghold. Primul Stronghold a fost singurul joc care a combinat o simulare de castel cu strategia in timp real a unui razboi de asediu. Stronghold 2 va fi primul care va aduce grafica 3D. Jucatorii vor putea sa construiasca si sa dezvolte numeroase tipuri de castele si de aparari, urmarindu-si in acelasi timp supusii umili cum isi duc vietile de zi cu zi. Jucatorii vor vedea viata medievala in toate formele sale, de la petreceri si turniruri la fetiscanele care servesc cina stapanului lor. De asemenea, jucatorilor li se va oferi mai mult control asupra aspectului strategic al jocului.

Caracteristici:
- Stronghold 2 va reprezenta cea mai exacta descriere a razboiului de asediu si a vietii intr-un castel portretizata vreodata intr-un joc pentru computer.
- Devino conducatorul suprem al tinutului; construieste-ti si fortifica-ti citadela.
- Multumeste populatia cu petreceri unde curge berea sau condu cu un pumn de fier si sadeste teama in inimile supusilor tai.
- Admira extraordinarul decor medieval complet 3D sau alege dintr-o varietate de alte perspective pentru a-ti supraveghea domeniul.
- Fii conducatorul unei adevarate asezari medievale.
- Organizeaza sarbatoriri extraordinare, cum ar fi turniruri, banchete si dansuri sau ordona executii publice pentru a-ti tine supusii disciplinati.
- Noi tipuri de soldati, de armament de asediu si de aparare a castelelor.
- Ca stapan, privirea ta poate ajunge departe. Urmareste viata din interiorul castelelor si din spatele usilor inchise.
- Castiga puncte valoroase de onoare si utilizeaza-le pentru a te ridica in rang, de la un umil supus la un duce puternic sau foloseste-le pentru a-ti face vasalii cavaleri si pentru a-i plasa la conducerea castelelor capturate. Astfel iti vei extinde regatul.
- Creeaza-ti propria tinuta de lupta si decoreaza-ti castelul cu steaguri si stindarde sau cu capete infipte in tepe. Alegerea este a ta.
- Scenariul neliniar interactiv se dezvaluie pe masura ce te reintorci la castelul tau si decizi care este urmatoarea provocare pe care o vei accepta.

Cerinţe minime de sistem
Sistem de operare: Windows 2000, XP, Vista
Procesor: 1,5 GHz
Memorie: 512 MB
Placă de sunet: DirectX compatibil
DirectX: 9.0
Category: Jocuri | Added by: Maftyk
Views: 389 | Downloads: 76 | Comments: 1 | Rating: 1.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login
Search
Info
DeSPrE TinE
     Adresa IP:
     Ţara:
     Browser: